Welkom!

Over Ketelhuis aan de Werf

Treed binnen in de wereld van Het Ketelhuis aan de Werf, een culinaire verrassing gevestigd op de bruisende en ondernemende Werf aan de Mussenstraat in Hilversum. In ons restaurant trakteren we u op innovatieve en verrassende creaties, bereid met verse producten uit onze eigen kas en eerlijke producten uit de regio. We bieden u meer dan een geweldige maaltijd - bij ons vindt u een eetervaring in een gastvrije en inspirerende omgeving. In onze wijnbar selecteren we met zorg de perfecte wijn om uw gerecht te complementeren. Voor uw zakelijke behoeften bieden we geïnspireerde werkruimtes en vergaderzalen, die perfect zijn voor brainstormsessies, zakenlunches of gewoon een inspirerende plek om te werken. Van workshops tot cateringservices, Het Ketelhuis aan de Werf biedt een scala aan faciliteiten om aan uw wensen te voldoen. We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Het Ketelhuis aan de Werf.
Erkend Leerbedrijf
2024

"Heerlijk lunchen en borrelen voor iedereen, van Hilversum tot Baarn en er tussenin"

Restaurant voor Lunch en Diner
Wijnbar
De Kas
Class Name 04
Ketelhuis aan de Werf is een unieke culinaire hub, waar verse, innovatieve gerechten, inspirerende werkruimtes en gezellige bijeenkomsten samenkomen in een levendige, bruisende omgeving.
OPENINGSTIJDEN
Maandag

10:00 - 17:00

Dinsdag

10:00 - 17:00

Woensdag

10:00 - 17:00

Donderdag

10:00 - 17:00

Vrijdag

10:00 - 17:00

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Welkom!

Zoveel te doen! Zoveel te beleven!

Bij Ketelhuis aan de Werf is er veel meer te doen dan u in één bezoek kunt ervaren. Dus kom gerust vaker langs. Voor een rustige lunch in de kas, een inspirerende werkdag op onze flexplekken, een diner met familie in het restaurant, een high wine in de wijnbar, of misschien zelfs uw speciale dag vieren, zoals uw bruiloft, jubileum of feest. Ontdek de mogelijkheden bij Ketelhuis aan de Werf en laat u steeds opnieuw verrassen door ons unieke aanbod.

  • Restaurant: lunch, diner en de mogelijkheid voor private dining.
  • Wijnbar: Met een grote selectie open wijnen die per glas te proeven zijn.
  • Catering: Het Ketelhuis verzorgt catering op locatie of op De Werf.
  • Geïnspireerd werken: Hieronder vallen flexplekken en vergaderruimtes waar ondernemers en teams kunnen werken, overleggen of vergaderen.
  • Workshops: Mogelijkheden om workshops te volgen of te geven. Er zijn ook sportieve activiteiten beschikbaar, zoals een volleybalveld en een jeu-de-boulesveld.
  • Kas: Er worden groenten verbouwd in de eigen kas. Er is ook de mogelijkheid voor private dining in of bij de kas voor een unieke ervaring.
  • Bruiloften en partijen: Het Ketelhuis kan geboekt worden voor feesten en partijen, inclusief de mogelijkheid om op locatie te trouwen.
  • Leerbedrijf: Het restaurant is een erkend leerbedrijf en biedt studenten een goede en veilige werkplek om ervaring op te doen met werkprocessen en werkzaamheden in de horeca.
  • Dagbesteding: Ketelhuis aan de Werf biedt dagbestedingsplekken aan mensen met een beperking. Meer weten over de stichting? Bezoek dan de website hier.

“Eten is wat ons menselijk maakt. Het is tegelijk een fysieke activiteit, een cultureel fenomeen, een daad van vreugde, samenhorigheid en creativiteit. Het is de poëzie van het leven..”

Sheila

"Van de wijnbar tot de vers geoogste groenten uit hun eigen kas, Het Ketelhuis weet hoe ze een unieke culinaire ervaring kunnen bieden."

Onze nieuwsbrief ontvangen?

We kunnen u op de hoogte houden met nieuws, updates, inspiratie en zelfs een leuk recept. Niet te vaak. Beloofd!

Vier 600 Jaar Hilversum in Stijl bij Ketelhuis aan de Werf!

Nieuwe herinneringen maken bij Ketelhuis aan de Werf