by Ketelhuis aan de Werf

Nieuwe herinneringen maken bij Ketelhuis aan de Werf

maart 1, 2024 | Evenementen, Ketelhuis Team, Nieuws

  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • Nieuwe herinneringen maken bij Ketelhuis aan de Werf

Lieve vrienden en trouwe gasten,

Na een lange tijd zonder updates, willen wij u weer hartelijk verwelkomen met spannend nieuws! U kent ons en het team al jaren van restaurant Puur Smaeck en Wijnbar Vintage. Sinds kort zijn wij aan een nieuw avontuur begonnen op De Werf35, Mussenstraat 9 in Hilversum: Ketelhuis aan de Werf.

Ketelhuis aan de Werf is voorlopig iedere doordeweekse dag geopend voor lunch, klaar om u op de nieuwe locatie te ontvangen, met de zorg en kwaliteit die u van ons gewend bent.

En geen zorgen, Puur Smaeck en Wijnbar Vintage blijven voorlopig gewoon open! Puur Smaeck is open van donderdag t/m zaterdag vanaf 17:30, Wijnbar Vintage opent haar deuren van donderdag tot en met zaterdag, eveneens vanaf 17:30.

Ketelhuis aan de Werf is te vinden aan de Mussenstraat 9 in Hilversum

Ketelhuis aan de Werf is te vinden aan de Mussenstraat 9 in Hilversum

Dit is meer dan een nieuw hoofdstuk; het is waar we de afgelopen 30 jaar naar toegewerkt hebben. Vanaf nu kunt u weer met regelmaat updates verwachten over alles wat er gebeurt bij Ketelhuis aan de Werf (en Puur Smaeck en Vintage). Het lijkt misschien nieuw, maar met ons vertrouwde team aan het roer, beloven wij u dezelfde warmte en kwaliteit die u van ons gewend bent.

We kunnen niet wachten om u weer te zien, culinair te verrassen en samen te genieten. Laten we samen proosten op nieuwe herinneringen en gezamenlijke avonturen bij Ketelhuis aan de Werf. U vindt Ketelhuis aan de Werf in "De Stookplaats" op Werf35, Mussenstraat 9, 1223 RB, Hilversum.

Met culinaire groet,

Kees en Jannemieke Verhoeff

Vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief! We sturen u zo nu en dan een leuke update, een recept, een aanbieding en meer. Schrijf u hier in.

Nieuwe locatie

Sinds kort zijn wij aan een nieuw avontuur begonnen op De Werf35 in Hilversum: Ketelhuis aan de Werf.


Over de schrijver, Ketelhuis aan de Werf

administrator

Follow Me Here

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}