by Ketelhuis aan de Werf

Meer dan een lunch, bij Ketelhuis aan de Werf

oktober 6, 2023 | Duurzaamheid en Lokale producten, Ketelhuis Team, Nieuws, Werken en Vergaderen, Wijnbar, Workshops en Cursussen

  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • Meer dan een lunch, bij Ketelhuis aan de Werf

Meer dan lunch en borrel!

Bij het horen van de naam "Ketelhuis aan de Werf" denken velen inmiddels aan een gezellige plek om te lunchen of te borrelen op de Werf35. Hoewel dat absoluut waar is, is ons restaurant in Hilversum zoveel meer. Ontdek vier manieren waarop Ketelhuis verder gaat dan alleen goede gerechten en een gezellige sfeer, en een grote verscheidenheid aan ervaringen biedt:

1:  Smaken en aroma's

Van versgebakken desembrood tot lokaal geproduceerde kazen, Ketelhuis aan de Werf zet een nieuwe norm voor wat een zakenlunch of middagborrel kan zijn. Maar het eten vertelt slechts een deel van het verhaal.

Inspirerend lunchen voor ondernemers en bezoekers

Inspirerend lunchen voor ondernemers en bezoekers

2:  'Creatieve Broedplaats' voor professionals

De beschikbare werk- en vergaderruimtes, zoals het "Kraaiennest" en de "Vergadertijger," maken van het Ketelhuis meer dan alleen een restaurant. Het is een plek waar idee├źn worden geboren en deals worden gesloten, ondersteund door uitstekende horecafaciliteiten.

3:  Hart voor de gemeenschap

Naast de reguliere gasten biedt Ketelhuis ook dagbesteding voor mensen met een beperking, waardoor het niet alleen een plek is van gastronomisch genot maar ook van sociale betekenis. Daarnaast leiden bij studenten op tot horeca professionals en zijn wij een "Erkend Leerbedrijf".

4:  Bruisend onderdeel van De Stookplaats

Als onderdeel van het innovatieve complex De Stookplaats, vormt het Ketelhuis aan de Werf een bruisende hub waar ondernemers, creatievelingen en buurtbewoners samenkomen.

Kortom: Ketelhuis aan de Werf is meer dan een restaurant; het is een ervaring die alle zintuigen prikkelt en op meerdere manieren verrijkt. Of je nu op zoek bent naar een fantastische maaltijd, een creatieve werkplek, of een manier om iets terug te doen voor de gemeenschap, hier vind je het allemaal.

Vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief! We sturen u zo nu en dan een leuke update, een recept, een aanbieding en meer. Schrijf u hier in.

Welkom

Inmiddels weten velen ons te vinden voor een heerlijke lunch of borrel: De ondernemers van De Werf35, de bewoners van aangrenzende wijken in Hilversum, Anna's Hoeve, Lage Vuursche, Baarn en Laren. Maar Ketelhuis aan de Werf is meer...


Over de schrijver, Ketelhuis aan de Werf

administrator

Follow Me Here

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}