by Ketelhuis aan de Werf

De Succesvolle ‘Stokerslunch’: Een Nieuw Begin bij Ketelhuis aan de Werf

augustus 25, 2023 | Evenementen, Ketelhuis Team, Nieuws

  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • De Succesvolle ‘Stokerslunch’: Een Nieuw Begin bij Ketelhuis aan de Werf

Proefdraaien voor ondernemers van "De Stookplaats"

Het was een dag om te herinneren voor de ondernemers van De Stookplaats, oftewel "De Stokers." Op een stralende dag kwamen maar liefst 70 mensen samen om te genieten van een bijzondere lunch bij Ketelhuis aan de Werf. Deze lunch markeerde het proefdraaien van onze keuken en bediening op de nieuwe locatie en als we mogen spreken van succes, dan was dit het wel!

Een culinaire proeverij

Het evenement bood een breed scala aan heerlijke gerechten. Vers belegde broodjes, frisse salades en planken vol heerlijke hapjes maakten de ronde. Daarbovenop verraste de keuken de gasten met schalen verse oesters en huisgemaakte soepen. En laten we de afsluiter niet vergeten: versgebakken lemon pies met een topping van aardbeien frangipane en gebrande meringue. Een ware traktatie voor de smaakpapillen!

Kees en Jannemieke openen de proefopenings lunch voor de Stookplaats ondernemers

Kees en Jannemieke openen de proefopenings lunch voor de Stookplaats ondernemers

Een warm welkom

Kees en Jannemieke, de trotse eigenaars die eerder restaurant "De Lamme Goedtsack", "Puur Smaeck", "Muziekcafe Elling" en wijnbar "Vintage" in Hilversum runden, heetten alle Stokers van harte welkom. Niet alleen als lunchplek maar ook als een gezellige borrelplek om de werkdag in stijl af te sluiten.

De volgende stap

Na dit daverende succes is het duidelijk: Ketelhuis aan de Werf is klaar voor het grote publiek. Vanaf aanstaande maandag openen we onze deuren voor iedereen in Hilversum, Baarn, Anna's Hoeve en omstreken. En ja, binnenkort kunt u hier ook terecht voor een onvergetelijk diner.

Succesvolle start

De 'Stokerslunch' was een enorm succes en een prachtig begin van een nieuw hoofdstuk voor de gemeenschap van De Stookplaats en voor Ketelhuis aan de Werf. Of je nu komt voor de uitmuntende lunch, een borrel of binnenkort voor een diner, we beloven je een ervaring die net zo inspirerend en dynamisch is als de mensen die het Ketelhuis bezoeken.

We zien u graag vanaf aanstaande maandag! Ketelhuis is gevestigd in de Stookplaats op de Werf, Mussenstraat 9, 1223 RB te Hilversum.

Heerlijke frisse salades voor de Stokers

Heerlijke frisse salades voor de Stokers

Vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief! We sturen u zo nu en dan een leuke update, een recept, een aanbieding en meer. Schrijf u hier in.

Prachtige start

De 'Stokerslunch' was een enorm succes en een prachtig begin van een nieuw hoofdstuk voor de gemeenschap van De Stookplaats en voor Ketelhuis aan de Werf.


Over de schrijver, Ketelhuis aan de Werf

administrator

Follow Me Here

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}