by Ketelhuis aan de Werf

Nieuw culinair avontuur in Hilversum: Opening van Het Ketelhuis aan de Werf!

juni 26, 2023 | Duurzaamheid en Lokale producten, Evenementen, Ketelhuis Team, Menu, Nieuws, Uncategorized, Werken en Vergaderen, Wijnbar, Workshops en Cursussen

  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • Nieuw culinair avontuur in Hilversum: Opening van Het Ketelhuis aan de Werf!

Het is met groot enthousiasme dat wij de opening van Het Ketelhuis aan de Werf in Hilversum aankondigen! Deze unieke locatie, gevestigd in de Stookplaats op de Werf, is de nieuwste culinaire bestemming in de regio en belooft een onvergetelijke ervaring voor alle bezoekers.

Een veelzijdige locatie

Het Ketelhuis biedt niet alleen een restaurant en wijnbar, maar ook een veelzijdigheid aan faciliteiten zoals vergader- en werkruimtes, activiteiten voor teambuilding, workshops, en catering. Hiermee creëert Het Ketelhuis een inspirerende en dynamische omgeving voor zowel werk als ontspanning.

Duurzame en lokale culinaire visie

De culinaire visie van Het Ketelhuis is gericht op het serveren van verse, biologische ingrediënten, vaak geoogst uit onze eigen kas op het terrein. Deze toewijding aan duurzaamheid en lokaal geproduceerde voeding geeft een unieke draai aan zowel onze lunch- als dinergerechten, en zorgt voor een authentieke smaakervaring.

Verken onze wijnbar

Naast het restaurant, nodigt onze wijnbar u uit om te genieten van een selectie van fijne wijnen, met vele opties per glas voor de ultieme proeverij. Of u nu na het werk wilt ontspannen, of een avondje uit plant, de wijnbar van Het Ketelhuis is de perfecte locatie.

Toegewijd aan leren en ontwikkeling

Bovendien zijn we trots om te melden dat Het Ketelhuis een Erkend Leerbedrijf is, dat een veilige en ondersteunende omgeving biedt voor studenten om waardevolle werkervaring op te doen. Wij zijn ervan overtuigd dat deze toewijding aan leren en ontwikkeling ons helpt om een buitengewoon ervaren en gepassioneerd team te creëren.

Van harte welkom!

We nodigen iedereen uit om Het Ketelhuis aan de Werf te komen ervaren en het begin van deze spannende reis met ons te vieren. We kunnen niet wachten om u te verwelkomen en u onze visie op de perfecte culinaire ervaring te laten beleven.

Vergeet je niet in schrijven voor onze nieuwsbrief! We sturen u zo nu en dan een leuke update, een recept, een aanbieding en meer. Schrijf u hier in.

Wijnbar

Naast het restaurant, nodigt onze wijnbar u uit om te genieten van een selectie van fijne wijnen, met vele opties per glas voor de ultieme proeverij. Of u nu na het werk wilt ontspannen, of een avondje uit plant, de wijnbar van Het Ketelhuis is de perfecte locatie.


Over de schrijver, Ketelhuis aan de Werf

administrator

Follow Me Here

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}