by Ketelhuis aan de Werf

Zomerse Pasta Recept: Een Voorproefje van Het Ketelhuis aan de Werf

juli 1, 2023 | Duurzaamheid en Lokale producten, Ketelhuis Team, Menu, Nieuws

  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • Zomerse Pasta Recept: Een Voorproefje van Het Ketelhuis aan de Werf

De voorpret begint

Binnenkort openen wij de deuren van ons nieuwe restaurant, Het Ketelhuis aan de Werf! We kijken hier al erg lang naar uit. Een nieuwe locatie, een nieuw avontuur. We kijken ernaar uit om u in ons restaurant te verwelkomen, gevestigd in het bruisende creatieve gebied van De Werf in Hilversum.

Het Ketelhuis aan de Werf

Ons restaurant staat voor een unieke combinatie van smaakvolle gerechten, bereid met biologische en regionale producten, veelal uit onze eigen kas. We bieden een inspirerende omgeving voor zowel een gezellig etentje als een productieve werkdag. Of het nu gaat om een lunch, diner, catering, workshop, of gewoon een goed glas wijn, Het Ketelhuis aan de Werf biedt het allemaal.

Een zomers voorproefje...

Om de voorpret te vergroten willen we u alvast een voorproefje geven van wat u bij ons kunt verwachten. We delen een heerlijk recept voor een eenvoudige zomerse pasta, een gerecht dat symbool staat voor onze filosofie van eenvoudige maar smaakvolle gerechten, bereid met verse, lokale ingrediënten.

Zomerse Pasta met Cherrytomaten en Basilicum

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 400g spaghetti
  • 250g verse cherrytomaten
  • 3 teentjes knoflook
  • Verse basilicum
  • Olijfolie, zout en peper
  • Parmezaanse kaas naar smaak

Ingrediënten voor 4 personen:

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snij de cherrytomaten doormidden en hak de knoflook fijn
  3. Verhit een beetje olijfolie in een pan en voeg de knoflook toe. Fruit de knoflook tot deze begint te geuren.
  4. Voeg de cherrytomaten toe en bak deze op middelhoog vuur tot ze zacht beginnen te worden.
  5. Voeg de gekookte spaghetti toe aan de pan en meng het geheel goed door elkaar. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  6. Garneer het gerecht met verse basilicum en Parmezaanse kaas voordat je het serveert.

Ketelhuis "Sneak Preview"

We hopen dat u geniet van deze "sneak preview" van wat er komen gaat bij Het Ketelhuis aan de Werf. We kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen en u te laten proeven van onze heerlijke gerechten! wil je graag toch een uitdagender gerecht eten? Kom dan snel langs voor een lunch of diner bereid door onze top chefs!

Vergeet je niet in schrijven voor onze nieuwsbrief! We sturen u zo nu en dan een leuke update, een recept, een aanbieding en meer. Schrijf u hier in.

Verse, lokale ingredienten

Als Sneak Preview is hier vast een heerlijk eenvoudig recept voor een eenvoudige zomerse pasta, een gerecht dat symbool staat voor onze filosofie van eenvoudige maar smaakvolle gerechten, bereid met verse, lokale ingrediënten.


Over de schrijver, Ketelhuis aan de Werf

administrator

Follow Me Here

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}